Acció transversal

Previous slide
Next slide

AMB PERSPECTIVA

Amb perspectiva és una iniciativa transversal que té com a objectiu aplicar la perspectiva de gènere i interseccional en totes les intervencions dutes a terme per l’entitat. Això inclou la incorporació del mètode coeducatiu en el conjunt de les accions, la participació activa en xarxes comunitàries i grups de treball sobre feminismes, la dinamització d’accions locals i obertes al municipi vinculades a dates significatives pels feminismes, la creació i ús de materials de sensibilització, conscienciació, i visibilització propis, el desenvolupament de tallers en perspectiva de gènere per a centres educatius municipals, i la formació continuada dels equips professionals.

Agents col·laboradors:

Previous slide
Next slide

REFERENTS

La iniciativa tranversal Referents aposta per la visibilització de referents des d’una òptica interseccional com un eix d’apoderament imprescindible en els processos de construcció identitària, alhora que promou la participació comunitària i la transformació de les persones participants en referents pels seus entorns.

A través d’una mirada intercultural aplicada a la intervenció social, visibilitzem i reconeixem identitats culturals a través de la comprensió, trenquem amb l’essencialització de l’alteritat, i impulsem l’establiment de relacions significatives que promoguin la cohesió comunitària i la millora de la convivència.

Agents col·laboradors:

LA MALETA COEDUCATIVA

La Maleta Coeducativa és un catàleg de tallers coeducatius per a centres escolars i entitats socioeducatives versats en la sensibilització, conscienciació, i visibilització de temàtiques vinculades als feminismes i l’educació en contra la LGTBIQ+fòbia.

La maleta coeducativa en xifres:

PARTICIPANTS
0
CENTRES EDUCATIUS I ENTITATS
0

Agents col·laboradors: