En compliment de la normativa de protecció de dades, Reglament 2016/679 General de protecció de dades i Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades i Garanties de Drets Digitals, l’informem sobre el tractament de les vostres dades en els següents apartats.

Responsable del tractament de les dades i informació de contacte

El responsable és: CENTRE DIARI SANT JOSEP (FUNDACIÓ TRAB-OR)

Adreça: C/ Burgos, 70, Sant Vicenç dels Horts

Dades de contacte del responsable: Eugenia Curto Perez

Quines dades recopilem?

En funció de les funcionalitats utilitzades a través del lloc web i la relació que mantinguem amb els diferents usuaris del CENTRE DIARI SANT JOSEP serà necessari el tractament de les següents dades personals:

En cas d’emplenar algun dels nostres formularis, caldrà facilitar determinades dades personals indicades com a obligatòries, les quals es tractaran d’acord amb les finalitats que s’estableixen a continuació.

Amb quina finalitat tractem les vostres dades?

Les dades recopilades seran tractades conforme a les següents finalitats:

FINALITAT O GRUPINFO DETALLADA
Accés i gestió de la pàgina web  Proporcionar accés als continguts en línia i aplicar mesures encaminades a la seguretat del lloc web; portar un registre de visites a efectes estadístics.  
Sistema de registre usuarisProporcionar accés a la plataforma a amb la finalitat de donar un servei de consulta, rectificació i gestió del vostre compte.
Formulari de contacteFacilitar una via de contacte i sol·licitud d’informació
Formulari de treballa amb nosaltresFacilitar una via per fer-nos arribar les vostres candidatures
Accés a xarxes socialsProporcionar accés als perfils de l’AMPA a les xarxes socials (Facebook, Twitter i/o Instagram).
Notificacions “Push”Activació de notificacions “Push” mitjançant el navegador utilitzat per l’usuari.

Què ens habilita a poder tractar les vostres dades?

FINALITAT O GRUPBASE DE LEGITIMACIÓ
Accés i gestió de la pàgina webL’acceptació i el consentiment de l’interessat, manifestat a través de l’acció afirmativa de navegar a través del lloc web.  
Sistema de registre usuarisLes dades es tracten en base a la relació que vincula l’usuari amb el CENTRE DIARI i en el compliment de les nostres obligacions legals.  
Formulari de contacteL’acceptació i el consentiment de l’interessat
Formulari de treballa amb nosaltres  Execució de mesures precontractuals
Accés a xarxes socialsL’acceptació i el consentiment de l’interessat, manifestat a través de l’acció afirmativa d’accedir als enllaços dels perfils de l’AMPA a les xarxes socials (Facebook, Twitter i/o Instagram).
Notificacions “Push”L’acceptació i el consentiment de l’interessat manifestat a través de l’acció afirmativa de l’activació de notificacions “Push” mitjançant el navegador utilitzat per l’usuari.

Pel que fa al consentiment prestat per menors d’edat, només es pot fonamentar quan sigui major de 14 anys, ja que en cas contrari és necessari el consentiment del titular de la pàtria potestat o tutela.

Us recordem que teniu dret a revocar el consentiment prestat en qualsevol moment, per a qualsevol tractament que hagis consentit.

Us informem que per revocar el consentiment prestat en relació a les notificacions “Push” haurà de seguir les següents instruccions:

A qui poden cedir-se les vostres dades personals?

Destinataris: CENTRE DIARI SANT JOSEP i entitats col·laboradores

L’accés a les xarxes socials enllaçades a la web, també pot suposar la transferència de les vostres a tercers països de fora de l’Espai Econòmic Europeu, principalment, a EEUU. Consulti les polítiques de privacitat dels proveïdors d’aquestes xarxes per a saber com es tracten les vostres dades i a on es comuniquen; pot accedir a aquestes polítiques a través dels següents enllaços:

https://es-es.facebook.com/privacy/policy/

https://privacycenter.instagram.com/policy/?entry_point=ig_help_center_data_policy_redirect

https://twitter.com/es/privacy

Durant quant de temps conservem les vostres dades?

S’han de tenir en compte no només aquests terminis de conservació, sinó també els aplicats per Google i les xarxes socials que seran diferents als exposats. Per això, reiterem la necessitat de consultar les seves polítiques de privacitat enllaçades en aquesta política.

Drets de les persones

Els afectats tenen dret a: accedir, rectificar i suprimir les dades; sol·licitar la portabilitat de les vostres dades; oposar-se al tractament o sol·licitar-ne la limitació; retirar el consentiment prestat, si escau.

Per fer-ho, podeu enviar la vostra sol·licitud per escrit o correu electrònic a l’adreça del responsable, incloent-hi la referència “Protecció de dades”.

Per facilitar la identificació recomanem que el titular de les dades adjunti a la sol·licitud còpia del seu DNI o passaport, o qualsevol altre document de naturalesa anàleg que en permeti la identificació.

Els afectats també poden fer una reclamació davant l’Autoritat de Control de protecció de dades.

Veracitat i actualització de los dades

Les dades que es proporcionin a CENTRE DIARI SANT JOSEP hauran de ser veritables, exactes, completes i actuals. L’usuari no introduirà dades corresponents a cap altra persona; CENTRE DIARI SANT JOSEP presumirà que les dades han estat facilitades pel titular dels mateixos. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte que pogués ocasionar qualsevol persona a causa de l’emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades o relatives a una altra persona.

Els membres del CENTRE DIARI SANT JOSEP han de comunicar qualsevol modificació a les dades proporcionades per tal de mantenir les vostres dades degudament actualitzades.

Seguretat de la informació

CENTRE DIARI SANT JOSEP ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de les dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés o robatori de les dades personals facilitades pels usuaris de la web. L’usuari tindrà en compte, però, que les mesures de seguretat a Internet no són absolutament inviolables.

Menors d’edat

CENTRE DIARI SANT JOSEP prohibeix l´ús dels seus serveis web als usuaris menors de catorze anys, llevat del consentiment exprés dels seus pares o tutors. En cap cas el menor podrà facilitar a CENTRE DIARI SANT JOSEP dades que permetin obtenir informació sobre els altres membres del grup familiar, o sobre les característiques del mateix, com les dades relatives a la activitat professional dels progenitors, informació econòmica, dades sociològiques o qualssevol altres, sense el consentiment dels titulars de tals dades.

De la mateixa manera, els menors de catorze anys requeriran del consentiment dels seus pares o tutors per a donar el consentiment a la captació i ús de la imatge i per a d’altres tractaments de dades basats en el consentiment.

Analítiques Web

Aquesta web empra diverses analítiques per conèixer la manera com és buscada, accedida i utilitzada pel públic. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal com ara l’adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el programari o el maquinari de navegació, etc. Aquesta informació no s’associa als usuaris i s’utilitza amb la finalitat exclusiva d’obtenir informació estadística sobre l’ús del web.

Utilització de funcions i complements de tercers

Aquest web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats, com ara: analítiques web de tercers o accés a xarxes socials.

Una funció o un complement d’un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l’usuari i els dominis d’Internet controlats pel tercer, permetent la descàrrega i l’execució de la funció.

Així mateix, la majoria de complements de tercers recopilen quines pàgines visiten els usuaris per conèixer els seus interessos i poder oferir posteriorment publicitat adaptada als mateixos.

Utilització de la funció Google Analytics proporcionada per Google, Inc.

Aquesta web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats, com ara: analítiques web de tercers o accés a xarxes socials.

Una funció o un complement d’un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l’usuari i els dominis d’Internet controlats pel tercer, permetent la descàrrega i l’execució de la funció.

Així mateix, la majoria de complements de tercers recopilen quines pàgines visiten els usuaris per conèixer els seus interessos i poder oferir posteriorment publicitat adaptada als mateixos.

Utilización de funciones proporcionadas por Google, Inc.

Aquesta web integra funcions de Google Inc (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFORNIA, USA), com ara vídeos de Youtube, mapes i botons “+1”. Per fer-ho, en fer servir el web el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google conèixer que l’usuari ha visitat la web des de la vostra adreça IP. Google fa ús de cookies persistents, emmagatzematge local i emmagatzematge local de Flash al dispositiu de l’usuari, per a diverses finalitats incloent la recopilació de l’activitat de l’usuari a Internet per oferir publicitat adaptada als seus interessos, conforme a les vostres polítiques de privadesa: http: //www.google.es/intl/es/policies/privacy/. En utilitzar aquest web l’usuari consent el tractament de les vostres dades per Google en la forma i per als fins indicats.