Alfabetització Adults

El projecte d’alfabetització de persones adultes ofereix a les dones migrades, de qualsevol edat i condició social, un espai de trobada i relació amb altres persones que les poden ajudar a sentir-se escoltades, promovent activitats conjuntes del seu interès.

El taller d’alfabetització es desenvolupa en un ambient d’ igualtat i respecte envers la diversitat, senzill i acollidor, valorant i apoderant a cada persona que hi participa.

Es treballa perquè aprenguin a llegir i escriure en llengua castellana i a conèixer els recursos socials i culturals de l’entorn que vivim, perquè tinguin les mateixes oportunitats i les mateixes possibilitats d’èxit, contribuint així a superar la desigualtat social.

Activitats habituals tenim:

  • Formació en competències instrumentals de llengua castellana
  • Formació en escriptura àrab, “el valor de la llengua materna”
  • Tallers d’apoderament de dones: risoteràpia, autoestima, malalties de transmissió sexual, qüestions jurídiques, educació dels fills i filles, cineforum,
  • Sortides Culturals i de convivència
  • Taller d’intercanvi gastronòmics


Aquest projecte es porta a terme gràcies a les col·laboracions de la Comunitat de Serves de Sant Josep, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Diputació de Barcelona .Edats : + 16 anys
Grups : 7
Participants : 52
Horari : Dilluns - Divendres

Inici del pròxim curs en: