Coeducació

“Allò que no es nombra no existeix” -George Steiner
El projecte incorporem la Coeducació al Centre Diari Sant Josep es troba emmarcat dins les activitats i projectes que es desenvolupen al Centre Diari Sant Josep des del curs escolar 2013-2014.

El projecte té per objectiu Integrar la coeducació dins del projecte educatiu del centre diari, alhora que es continua sensibilitzant, formant i introduint de manera pràctica a les accions del projecte d’alfabetització, reforç escolar i formació amb famílies.

Les accions realitzades han estat de sensibilització, formació a l’equip educatiu, informació en relació a la ciutadania, accions de coresponsabilitat en la participació activa de les famílies, visibilització de les aportacions de les dones a la nostra història, i deconstrucció de la masculinitat patriarcal. Per fer-ho, utilitzem espais de reflexió dels diferents participants en el projecte, nou material pedagògic, contes coeducatius, vídeoforums, tallers de sexualitat-afectivitat, jocs de taula coeducatiu, activitats de formació en famílies, tallers de risoteràpia i autoestima, participació i/o dinamització d’activitats de sensibilització en les diades de la dona, la salut i la dona i l’eradicació de la violència envers les dones.

Aquestes activitats es porten a terme gràcies a les col·laboracions de l’Ajuntament de Sant Vicenç, La Diputació de Barcelona i la comunitat de Serves de Sant Josep.

Edats : indif.
Grups : 9
Participants : 90

Inici del pròxim curs en: