conte

Aquest trimestre el grup de la Sally Ride, hem començat una activitat setmanal molt especial.

L’hora dels contes.

Durant aquesta hora, cada dijous descobrim una història nova i diferent, que ens endinsa a un món diferent del que vivim, i ens ajuda a entendre algunes coses que ens passen al nostre dia a dia des d’una altra perspectiva. Noves paraules, nous sentiments i valors, noves sensacions i emocions. Tot això i més.

És una estona tranquil·la però màgica alhora. Amb silenci, per poder escoltar tot el que explica el conte, aprenem i imaginem, com podria ser viure en un castell, o tenir un monstre sota el llit… però no us revelarem el final!

Més endavant rebreu més notícies nostres, amb alguna imatge de les activitats que fem sobre els contes o per veure’ns com escoltem cada història.

PD: us deixem alguns dels títols dels contes que anirem treballant i descobrint.

97884938978951200_1512976885IMG_0899el-monstre-de-colors

.

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *