turu

HA ARRIBAT EL DRAC!!!

 

3r i 4t de PRIMÀRIA EN EL DIA DE SANT JORDI

La classe de la Valentia Tereixkhova va poder sortir al carrer i gaudir de l’ambient del poble en el dia de Sant Jordi. Com bons culs inquiets que som teníem moltes ganes de sortir i explorar les paradetes amb els llibre i olorar la fragància de les roses que ens envoltarien. A més de poder gaudir de totes les activitats que s’oferien a la plaça principal.
1

2

 

Però sense saber-ho vam estar de sort perquè… Ens varem trobar el mateix cavaller Sant Jordi en meitat de la plaça del poble!!! Si bé es cert que ja estava una mica abatut a causa de batallar en nobles gestes, ens va fer molta il·lusió poder tocar la seva armadura i espasa.

3

També varem poder fer un taller realitzat pels educadors i educadors del nostre centre.

4

Alguns de nosaltres ens vam poder concentrar bastant vers el xivarri…

5

Vam intentar ésser el màxim de creatius possibles!!!

6

I la cosa no va anar gens malament. Realment podem dir que ens ho varem passar molt bé!

iu

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *