IMG-0199

Sabeu què passa quan poses música, unes bones educadores i un espai lliure per gaudir del lleure?

Doncs passa això, la disbauxa impregna l’ambient i els més menuts salten, juguen i ballen de manera divertida. I tot això amb una companyia immillorable, com la d’avui, amb companys del Quijote i el Centro Amigos.

IMG-0174
IMG-0177

Ha sigut divertit poder compartir una estona tranquil·la, amb diferents companys i amics. Ens hem retrobat tots després de l’escola al pati de l’escola del Rocío, i amb un seguit d’activitats hem aconseguit guanyar-nos un berenar ben bo! En acabar les últimes engrunes del pastís, hem entrat per gaudir del contacontes “Sis contes sis” a càrrec de Cesc Serrat. Ha sigut divertit i entretingut, una molt bona manera de celebrar aquesta setmana tan especial per l’entitat!

IMG-0189 (1)

IMG-0196

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS PARTICIPANTS I COL·LABORADORS!

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *