PORTADA2

Enguany hem seguit explorant la nostra respiració. Ja sabem tècniques per intentar relaxar la nostra ment i estem intentant posar-les en pràctica en el nostre dia a dia. La idea és aconseguir fer un parell de respiracions llargues i profundes quan sentim que alguna cosa ens pot alterar. Però como encara ens queda molta feina a fer, hem fet un altre pas per tal de saber com gestionar millor les nostres emocions i la nostra respiració.

Respirem de manera adequada? Varem descobrir que molts de nosaltres no respiràvem pel nas, sinó per la boca. Cosa que es podia produir més refredats ja que l’aire entra fred per la boca, cosa que si fem pel nas no passa. També vam esbrinar del perquè tenim pèls al nas! Fins al moment pensàvem que només els teníem per fer-nos la guitza. Però… un cop entra l’aire pel nas on se’n va? Per recercar-ho vam fer un taller de papiroflèxia que consistia en fer un vaixell.

2222

Un cop fet l’havíem de posar en dos posicions diferents: la primera, a sobre del pit; i la segona, damunt de la panxa. Es tractava de descobrir per quina de les dues parts respiràvem fent un joc de visualització i relaxació. Imaginant que el nostre cos era un globus gegant havíem d’inhalar i exhalar molt profundament ¡Però sense que el vaixell queies al terra! En una posada en comú vam arribar a l’acord que era més fàcil que el vaixell no queies si respiràvem per la panxa ja que ens resultava més fàcil poder-la controlar que no pas el pit. A més ens varem adonar que teníem més capacitat pulmonar al respirar per l’abdomen, cosa que ens anirà molt bé per quan fem esport!

222

I com cada taller després de investigar sobre la nostra ment i cos, vam continuar amb la segona part de estimular la nostra creativitat amb el telar.

22

No obstant, ja que ens va agradar tant experimentar i crear amb papiroflèxia la setmana següent en motiu del dia de Sant Valentí i aprofitant que el taller ens va anar molt bé vam tindre temps extra per realitzar un petit cor de paper; tal i com es mostra en la foto de la portada.

2

 

.

Tags:

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *