9788492595747

La setmana passada tots els nens i nenes de primària vam poder gaudir d’una activitat molt especial.

Vam anar a l’escola Mare de Déu del Rocío a veure un contacontes, “HI HA RES MÉS AVORRIT QUE ÉSSER UNA PRINCESA ROSA?”, emmarcat dins del segon trimestre del programa Eduquem en família.

 

Un cop vàrem arribar, tot berenant ens vam trobar amb infants del Centre del Quijote, i vam entrar a veure de què tractaria el contacontes que tant esperàvem.

La Lidia, l’encarregada de dinamitzar la biblioteca de l’escola de Rocío i les seves activitats ens estava esperant per començar.

Vam fer silenci i vam parar bé tots l’orella perquè no se’ns escapés cap detall de la història, que parlava d’una nena que es deia Carlota i aquesta estava farta del rosa i de ser una princesa. No volia fer petons als gripaus per veure si eren prínceps blaus, en canvi sempre es preguntava per què no hi havia princeses que rescatessin als prínceps blaus de les urpes del llop o que cacessin dracs o volessin amb globus.

Al final de la història vam poder opinar i debatre una estona sobre el que pensàvem respecte trencar amb els estereotips de gènere.

collage contacontes

Vam concloure l’activitat tot decorant el vestit de la princesa Carlota com cada participant volgués, verd, lila, blau o de ratlles vermelles i taronges.

Moltes gràcies Lidia per explicar-nos un conte tan bonic i per la paciència!

I també, gràcies a Raquel Díaz Reguera, autora i il·lustradora del conte, per seguir creant històries tant boniques i empoderades!

 

 

 

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *