IMG_20180123_184457

Des de la classe de la Valentina Tereixkhova continuem treballant la nostra expressió tant física com emocional tal i com ho vam fer en el 1r trimestre. També, com a bons nens i bones nenes de la nostra edat som bastant inquiets, així que en aquest taller rebem eines per tal de poder relaxar-nos i centrar-nos en qualsevol activitat que vulguem fer.

En aquest 2n trimestre hem continuat amb una dinàmica semblant de la que ja veníem fent. La primera mitja hora es de coneixença del propi cos per tal de aquietar la ment i la segona part es la enfocar-nos en ampliar la nostra creativitat en la construcció d’un telar propi.

No obstant, aquest primer mes de Gener ens hem centrat bàsicament en la respiració. Hem après que segons amb quina fosa nasal respirem tindrà un efecte o un altre en la nostra activitat. És a dir, si respirem per la fosa nasal dreta ens activarem, cosa que podem aplicar per espavilar-nos quan en aixequem cada dia al de matí. I per al contrari, si inhalem i exhalem per l’esquerra tindrà un efecte calmant en la nostra psique (eina que en va de luxe per quan tenim un examen important!). A més ens han explicat que el nas té una estreta connexió amb el cervell, el qual també està dividit en dos hemisferis. Per tant, si treballem la respiració també profunditzarem en la nostra coordinació. Un joc que vam fer per tal de poder posar en pràctica això va ser un que ens va agradar molt on utilitzàvem una pilota i movent-la al ritme de la música. En rotllana havíem de passar la piloteta a la mà dreta del/la company/a que teníem a la nostre esquerra quan escoltàvem un so en concret, però al mateix temps havíem d’estar rebent una altre pilota del/la nostre/a company/a a la mà que teníem lliure. Qui no anava al temps perdia ja que se li acumulaven dos o més pilotes!

 

IMG_20180130_184525

IMG_20180130_184523

Aquest van ser els nostres dos finalistes.

 

I un cop ja treballada la ment i el cos ens podem relaxar amb més profunditat.

 

 

IMG_20180130_185125

 

 

Si tot el nostre sistema està calmat ens permet continuar amb el telar (que ja l’havíem començat el trimestre anterior). Amb tots els exercicis previs, sumant el fet que fem un gest quasi automàtic al cosir, fa que ens podem concentrar millor en el que estem fent. A més, tenim un munt de fils de colors per poder jugar amb la nostra imaginació i que el nostre telar tingui una composició única i original!

 

IMG_20180123_184436

 

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *