IMG_4023

I un dia normal i corrent, vam rebre una SORPRESA!

Vam rebre per part del FCB unes entrades per anar a veure un partit del FCBMURCIA al Camp Nou!

Vam poder anar tots i totes els que vam voler viure aquell partit amb molt bona companyia! A l’acabar el reforç, a les 18.00 va venir a buscar-nos un autocar que ens portaria fins al Camp Nou, per poder gaudir d’una activitat diferent i extraordinària.

Vam arribar just quan començava el partit, ja que entre tota la gent que hi havia, els controls de seguretat i de més ens va enrederir una mica, però seiem a les grades quan tot just havia començat el partit.

Va ser un vespre diferent, emocionant, divertit i molt culé!!

Ens ho vam passar d’allò més bé!

Quan va acabar el partit, vam tornar amb l’autocar i les famílies dels infants i joves ens esperaven a Sant Vicenç amb ganes d’escolar aquelles anècdotes que havien viscut nens, nenes i joves durant aquella nit.

 

MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES ELS QUE VAN FER POSSIBLE UNA NIT TANT MÀGICA I EMCIONANT!

 

IMG_4019IMG_4052

IMG_4032 IMG_4050

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *