image010 (1)

2+2=5 EL GRUP SUMA

Com cada any, volem donar les gràcies a les persones voluntàries que fan possible que el nostre projecte sigui realitat.

A la Luisa que des de la seva expertesa de mestra dóna suport a a un petit grup d’infants de primària, reforçant les competències bàsiques.

A la Montse una educadora social incansable, que cada dijous aporta el creixement personal dels infants a través del taller d’artteràpia i relaxació.

Al Pere, mestre d’anglès i expert en escacs i ping pong per organitzar tallers de diferents nivells per als grups de secundària, cada dilluns i dimecres.

A l’Eulàlia de Caritas, una mestra que cada dimarts assumeix el repte de donar suport en matemàtiques al jovent de secundària.

A la Maria Rosa que és el pilar del centre, no oblidant-se mai, de cap berenar, de rebre als infants i organitzar tot allò que calgui abans, durant i després dels tallers i les sessions de reforç.

I per descomptat, a totes les famílies, equip educatiu i joves que participen activament en cada una de les convocatòries que fem.

rbt       IMG-0425

.

MOLTES GRÀCIES PER TOT I MÉS!

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *