imatge-infants

Com bé sabreu tots i totes… al Centre Diari Sant Josep, creiem i vetllem pels drets dels Infants. Doncs que hi ha millor que tenir un dia indicat per celebrar-ho i reivindicar els drets dels nens i nenes, de tooooot el món?!

earth is my friend

Doncs així ho vam fer! El dia 20 de Novembre, a Sant Vicenç dels Horts es van dur a terme un seguit d’activitats en format gimcana perquè tots els nens i nenes que volguessin, poguessin celebrar aquest dia jugant i passant-ho d’allò més bé!

IMG_3858

Els nens i nenes de primària vam baixar a la Rambla de Can Ros, que és el lloc on es situava aquest seguit de jocs i activitats, a jugar i a reivindicar el nostre paper com a infants a dins de la societat!

Allà, ens vam trobar amb altres nens i nenes, d’altres centres del poble, de l’escola, del barri… i tots junts vam estar entretinguts i contents fent curses de sacs, jugant a la xarranca, ballant i cantant i també aprenent i informant-nos sobre els drets que tenim com a infants i no coneixem o són vulnerats en alguns casos.

 

IMG_3876

IMG_3895

IMG_3865 IMG_3890

 

Va ser una tarda divertida, diferent, reivindicativa i alhora molt i molt interessant per a tots i totes!

 

Gràcies a la col·laboració del Centre del Quijote, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i a les altres entitats per fer-ho possible i seguir pensant en totes les edats i persones que convivim en aquest poble.

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *