sally ride

Sally Rider en acció!

Bon dia a tots i totes,

Un cop iniciat el curs 2017-2018, ja ens hem habituat i hem iniciat la nostra activitat habitual.

En aquest post us volem presentar el nou grup del CdSJ: els infants de primer i segon de primària. Entre tots i totes han escollit el seu nom de grup: SALLY RIDE.

L’elecció del nom del grup no va ser fàcil. Volíem escollir una dona, però n’hi havia tantes i tan interessants que quasi ens tornem bojos! La veritat es que vam poder investigar i conèixer moltes coses que no sabíem! I finalment ens vam decantar per SALLY RIDE!

sally ride

Aquesta dona va ser la primera dona nord-americana en viatjar a l’espai i és encara la persona més jove que ho ha fet, amb 32 anys. Al llarg d’aquest curs anirem coneixent més sobre aquesta dona i tot el que l’envoltava: la seva feina, les seves accions més importants i el seu entorn.

s07-14-629

sally-ride-2-top100

 

Tots nosaltres, venim cada dia al CdSJ i amb l’ajuda dels educadors, fem la feina i els deures que tenim pendents i després fem diverses d’activitats per distreure’ns i divertir-nos encara més!

Durant aquest primer trimestre, ens hem conegut, hem jugat amb els més grans, hem construït amb el Kappla, també hem pintat, cantat i ballat… En definitiva, ens ho passem bé i ens agrada venir al CdSJ.

Cada dijous, pugem a l’escola del Rocío i amb la Montse, fem el taller creatiu de la setmana. Quan arribem ens relaxem una mica amb l’ajuda del ioga, i un cop tranquils, comencem el taller, que va canviant a mesura del que anem acabant. La Montse ens ha ensenyat moltes coses i maneres de fer, i cada cop en sabem més i ho fem millor. Moltes gràcies Montse!

IMG-0338      IMG-0335

ioga montse

Els dimecres, amb tots els altres nens i nenes de primària, fem el dia dels esports i jocs a l’aire lliure. Tot i el fred de l’hivern, ens agrada córrer i jugar de tant en tant, així que ens apleguem tots i passem una estona juntes i més dispersa.

IMG-0285IMG-0286

 

Esperem que aquest any sigui únic i especial. L’hem començat amb molta força i l’acabarem amb més força i millor!

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *