CLEOPATRA EN ACCIÓ!

Bon dia!
Som els nens i nenes de 5è i 6è del CdSJ i us volem explicar les activitats que més ens han agradat d’aquest trimestre!
Primer de tot, ens presentarem bé, voleu saber com ens diem? som el grup de la CLEOPÀTRA!

1 2

 

 

Després d’investigar a diferents dones importants de la història la vam escollir a ella, l’última reina de l’antic Egipte. L’elecció no va ser fàcil, al principi no coneixíem a gaires dones importants de la història… Sort que vam poder fullejar alguns llibres que ens van ajudar molt! Va ser un procés de moltes setmanes, però ens va agradar molt investigar i conèixer a moltes de les dones més importants de la història. Per fer-ho, cadascú de nosaltres va escollir una dona i en va investigar la seva trajectòria. Quan tots ja ho teníem fet vam fer una presentació a classe i finalment vam triar la Cleòpatra!
Però al centre no només hem fet això! Ens trobem cada dia i dediquem una estona per fer deures i millorar en tot allò que podem, i a més a més, encara ens queda temps de fer tallers i activitats!

 

4

 

3

Aquest primer trimestre vam fer tallers de cuina saludable! Vam aprendre a fer batuts de fruita i vam fer un concurs de masterchef, però els únics ingredients que teníem eren fruites! Vam fer unes creacions molt originals, i després ens ho vam menjar tot!
A banda dels tallers de cuina, els dimecres també fem jocs i esports al pati del Rocío amb els nostres companys dels altres grups, i ens ho passem molt bé!

5

Ah, no ens volem oblidar d’explicar-vos l’obra de teatre que vam fer! Al novembre va venir una nova educadora a la nostra classe, la Magda. Ella ens va proposar de fer una obra de teatre, i ens hi vam tirar de cap! Finalment, vam representar l’obra als nens i nenes del centre i a algunes famílies. Va ser una experiència per recordar!

6 7

Això és tot per avui, no us preocupeu que anireu rebent noves notícies! Fins a una altra!

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *