IMG-20170711-WA0000

Descobrint Amèrica

D’Àfrica a Àsia, d’Àsia a Oceania i d’Oceania a Amèrica… El casal segueix voltant pel món i descobrint nous indrets!

Aquesta setmana, els més petits hem descobert que és possible arribar a la Lluna i ho hem volgut demostrar construint els nostres propis coets. Així mateix, ens hem endinsat al fantàstic món de Hollywood, tot preparant i gravant un LipDub. Per a rematar aquests dies, no ens hem volgut perdre l’oportunitat de ser espectadors del Musical dels Musicals del CaixaForum.

Els adolescents hem creat un Banc del Temps i, amb els més petits, hem gaudit d’un dia d’excursió al Montpedrós, més conegut com a Sant Antoni, que ens ha deixat baldats però no ens ha aconseguit llevar les ganes de conèixer l’exposició del FotoPress i crear les nostres pròpies històries a través de la narrativa visual.

Finalment, Llavors de Futur hem volgut dedicar la nostra última setmana a preparar un Escape Room inoblidable per la resta dels grups… Qui deu haver escapat? A més, hem volgut celebrar el comiat del Casal passant una nit al Centre Diari en la qual, com era d’esperar, hem fet mil coses excepte descansar!

I és així com, de sobte, arribem al final de la tercera setmana. Els més grans acaben aquí el seu viatge, però la resta continua amb més ganes, forces i energies que mai… I és que dins o fora del Casal, el trajecte no s’atura!

 

IMG_9277 IMG_9262 IMG_9255 IMG-20170710-WA0003

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *