reconeixement

Diverses empreses i càrrecs institucionals vicentins es van reunir el passat dijous a la Jornada Empresa i Territori, organitzada per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i el Consorci per a la Normalització Lingüística, amb l’objectiu de posar èmfasi i premiar el valor afegit que suposa la vinculació i arrelament dels negocis i entitats a la nostra localitat.

En aquest sentit, el Centre Diari Sant Josep ha rebut el reconeixement per part de l’alcaldessa, Maite Aymerich, i la regidora d’Igualtat, Yolanda Artigas, per la seva tasca en la vetlla de la conciliació familiar i laboral dels seus membres. Al seu torn, s’ha realçat la flexibilitat horària permesa pel Centre i el destacat rol que conformen les dones dins la seva plantilla.

El reconeixement de la proximitat al territori no és més que una ratificació de la feina ben feta i de la constant labor del Centre per no només estar sinó ser de Sant Vicenç dels Horts i fer del vincle i el teixit social una senya d’identitat.

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *