DSC02920

Llavors de Futur vol construir un nou model de suport per al jovent en situació de vulnerabilitat a través d’un acompanyament integral per tal que continuïn la formació en l’etapa post obligatòria, això és, per tal de garantir que els joves d’entre 16 i 21 anys puguin seguir gaudint d’un espai de suport que els guiï i els permeti de dur a terme la seva inserció educativa i laboral un cop finalitzada l’etapa obligatòria dels seus estudis.

 

DSC02915

 

Enguany, a banda dels tallers d’orientació, el treball de competències transversals i el tastet d’oficis, s’ha posat en marxa una nova eina que ha resultat tot un èxit: es tracta de l’Aula d’Estudi 2.0, una proposta pensada pels propis membres del projecte que dóna resposta a la demanda del jovent que realitza la formació en horari de tarda i que necessita un espai per a l’estudi, amb equipament informàtic i connexió a Internet per treballar de manera autònoma.

 

DSC02917
Després d’un curs en actiu, l’Aula d’Estudi 2.0, duta a terme gràcies a la col·laboració de l’Obra Social la Caixa, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés en l’adquisició de material informàtic, ha comportat resultats vertaderament positius i la valoració i avaluació generals són més que satisfactoris.

Ens veiem el curs vinent, amb nous projectes i renovades ganes!

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *