foto badia copia

El passat dissabte vam poder veure una de les participants del Centre Diari en pantalla al programa “Tot un món”, que cerca donar a conèixer la realitat que acompanya el dia a dia de la població nouvinguda i, a través d’experiències personals, acosta i demostra al públic com allò que sovint escoltem, les diferents visions i expectatives així com els estereotips socials, no responen a la realitat viscuda.

Al capítol “Aconseguint reptes”, la Badia Boukta, una jove del projecte Llavors de Futur que va iniciar la seva etapa amb nosaltres quan tan sols tenia 12 anys i acabava d’arribar del Marroc. Participant del programa Proinfància i de les colònies socials de la Fundació Pere Tarrés, actualment la Badia està fent les pràctiques per treure’s el títol de monitora de lleure i retornar a la societat, des del seu voluntariat, part d’aquell suport i dedicació rebut durant la seva infància.

18766073_1891391327767293_4959024139308428163_n
La Badia a la presentació de la campanya “Dóna la volta al seu estiu” de la Fundació Pere Tarrés

Exemple d’experiència d’èxit per a la resta d’infants, el reportatge ens transporta al món de la Badia i la seva experiència en l’àmbit social, a les pors i inseguretats que l’han acompanyat en els passos que ha anat fent però també a les eines que ha trobat per superar-les i lluitat per aconseguir els seus reptes.

Si voleu veure el programa complet, feu-ho click a aquest enllaç.

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *