DSC03201

Qui cuida a les cuidadores?

Aquesta setmana, les dones del Centre Diari Sant Josep hem volgut celebrar el Dia Internacional de la Salut de les Dones a través d’un seguit d’activitats que no només ens han permès trencar la quotidianitat, sinó que han fet aflorar una important pregunta: Qui cuida a les cuidadores?

Dos matins de jocs dibuixants de somriures i teixidors de vincles de reciprocitat i confiança han cercat tant la diversió com la presa de consciència que les cuidadores han de trobar, també, moments per a cuidar-se elles mateixes.

DSC03067

 

DSC03131

 

El magnífic esmorzar preparat per les dones, preocupades perquè no fallés res, ha posat el punt i final a uns dies diferents que ens recorden que l’aprenentatge no tan sols es viu a l’aula i que la diversió no entén d’edats!

 

DSC03196

 

DSC03191

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *