IMG_9060

Port Aventura ens somriu!

El passat dissabte 20 de maig els membres del Centre Diari ens vam llevar ben d’hora, ben d’hora, per no perdre’ns ni un segon i gaudir al màxim de la cinquena edició de la Festa “Somriu per la Infància”, lema amb què la FEDAIA (Federació d’Entitats d’Atenció i Educació a la Infància i l’Adolescència) celebra anualment un dia en el qual els protagonistes són els infants i joves.

Així doncs, a les vuit del matí vam posar rumb cap a Port Aventura amb més energia que mai i, un cop allà, l’emoció no va trigar a fer-se notar.

L'emoció es palpa a l'ambient
L’emoció es palpa ja dins l’autocar

 

Els més petits van poder gaudir de la seva primera experiència al parc temàtic i, sens dubte, la van saber aprofitar d’allò més bé, tot provant les atraccions de SésamoAventura, rodant dins les tasses, refrescant-se al Grand Canyon i traient adrenalina amb el Diablo, tren de la mina.

Rebuda al parc amb el photocall de "Somriu per la Infància"
Rebuda al parc amb el photocall de “Somriu per la Infància”

 

Refrescant-nos al Grand Canyon
Refrescant-nos al Grand Canyon

 

Rodant dins les tasses
Rodant dins les tasses

 

Per la seva banda, els joves van aprofitar una jornada a mida en la qual la responsabilitat, el compromís i l’autonomia anaven de la mà de la diversió i la valentia i, convençuts, van decidir no deixar cap de les atraccions emblemàtiques sense provar, des del Dragon Khan fins al Shambhala, passant per l’Hurakan Kondor entre d’altres.

Tanmateix, un dels millors moments del dia va ser el moment de compartir el dinar per, tot seguit, embarcar-nos totes i tots, grans i petits, al Tutuki Splash i quedar, tots aquells que havien oblidat la capelina a casa, més que xops.

Un dinar ben merescut!
Un dinar ben merescut!
Participant a l'espectacle de "Somriu per la Infància"
Participant a l’espectacle de “Somriu per la Infància”

Un any més, el Centre Diari Sant Josep ha sabut gaudir d’un dia en què el parc temàtic de Port Aventura aconsegueix fer, del somriure i la felicitat, els protagonistes d’una jornada tant especial com extraordinària que demostra, per si a algú se n’oblida, que la diversió no té edat. Ja tenim ganes de repetir l’experiència però, fins aleshores, us deixem el recull de fotos de l’aventura d’enguany.

 

IMG_9041 IMG_9035

I la que no pot faltar, la foto final de grup!
I la que no pot faltar, la foto final de grup!

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *