IMG-20170506-WA0000

Per segon any consecutiu, el Centre Diari Sant Josep ha participat del IV Mundialet Antiracista. Deu noies i nois de 4t de l’ESO i Llavors de Futur han format un equip de 10, que tot i no haver guanyat, ha sabut lluitar conjuntament fins al final i gaudir d’un matí diferent, esdevenint partícips de la xarxa i l’entramat d’entitats locals. I tot i no haver arribat a la final, sí que s’ha endut una nova experiència i el reconeixement, juntament amb el Centro Amigos, de ser l’Equip Més Net. Bona feina!

Un any més, el futbol no ha estat més que el pretext per demostrar les virtuts del treball en equip i, al seu torn, recordar al poble que els participants del Mundialet juguem per guanyar al racisme i cridar ben alt que el color carn no existeix!

Us deixem un recull de les fotos del dia:

Seflie d'equip i acompanyants
Seflie d’equip i acompanyants

 

El nostre primer partit
El nostre primer partit

 

IMG-20170506-WA0005

Fent equip entre partit i partit
Fent equip entre partit i partit

 

 

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *