foto ulleres

El passat divendres 12 de maig la Fundació Etnia Barcelona va despleguar el seu gabinet òptic cap al Centre Diari Sant Josep per tal de dur a terme el projecte de salut visual “Et mirem als ulls”, que entén l’atenció òptica com un requisit bàsic per assegurar la qualitat de vida i cerca, a través de l’assistència especialitzada, que tothom disposi d’una bona visió.

Així doncs, 61 infants i joves van tenir l’oportunitat de gaudir de manera gratuïta d’una revisió òptica que va transformar, per una tarda, l’espai del centre. De la totalitat dels participants, a 27 se’ls ha detectat alguna mena de dificultat, però gràcies a la Fundació Etnia Barcelona, han pogut escollir les muntures de les seves noves o futures ulleres, que ben aviat podran recollir a les mateixes òptiques vicentines que, al seu torn, s’encarregaran de realitzar el seguiment anual de totes i tots. D’altra banda, els dos casos amb necessitats altament especialitzadas s’han derivat a la Fundació IMO (Institut de Micrologia Ocular).

Per acabar, només cal donar les gràcies tant a l’Ajuntament de Sant Vicenç com a la Fundació Etnia Barcelona per brindar-nos l’oportunitat de veure, amb una visió renovada i més forta, com de lluny arriba la solidaritat!

DSC02976

DSC02981

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *