IMG_8987

Existeix millor pla per un divendres a la tarda que passar-lo visitant el Saló de l’Ensenyament? Evidentment que no! Per això aquest passat divendres els joves de 4t d’ESO i del projecte Llavors de Futur van agafar el tren cap al seu futur… O si més no per apropar-s’hi, tot coneixent les múltiples possibilitats per orientar els seus estudis de cara l’any vinent.

Des de Batxillerats i Graus Mitjans fins a Graus Superiors i estudis universitaris, els nois i noies del Centre van poder gaudir d’una tarda intensa en la qual van poder començar a investigar opcions de futur, les diverses opcions de continuació per a la seva formació i fins van poder conèixer millor el sector professional al qual volen adreçar-se.

Una tarda completa i de ben segur que d’allò més útil!

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *