Avui la Maria Rosa ens ha sorprès amb una màquina que semblava que venia d’un altre planeta, però la realitat era que la màquina la van inventar al nostre, i nosaltres l’hem conegut avui. Es tracta d’una liquadora!!Hem preparat el nostre experiment, amb la fruita que més ens agrada, i després…. tot dintre, un toc màgic amb les mans, i dit i fet, ja el teníem: Un meravellós suc natural de fruites.
Hem jugat, hem sortit a passejar i a esmorzar al parc, com de costum, i a la tornada, una altra sorpresa ens tenien preparada: IOGA!!! Una tècnica mil·lenària que ens ha permès relaxar-nos i arribar a la dinàmica final del Vaixell amb molta més tranquil·litat i oberts d’esperit.

Afegeix la llegenda

Hem aprés que si no remaven tots i totes alhora, no podien aconseguir el nostre objectiu comú, per això ha calgut cooperació, responsabilitat, flexibilitat envers els altres, i sobretot, posar l’equip per davant del jo individual.Un dia molt especial, gràcies.


https://www.facebook.com/pages/CENTRE-DIARI-Sant-Josep/1535540850019011?sk=timeline&ref=page_internal

Contestar o Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *